دریافت مقاله ترجمه شده در مورد مقدار روان کننده در محصولات غذایی

دریافت مقاله ترجمه شده در مورد مقدار روان کننده در محصولات غذایی

دسته بندی مقالات فارسی و انگلیسی
فرمت فایل doc
حجم فایل ۲۸۱ کیلو بایت
تعداد صفحات فایل ۹

 

ترجمه مقاله بررسی میزان روان کننده در محصولات غذایی ها با دستگاه گاز کروماتوگرافی همراه با انتقال جرم و شناسایی توده یون در ۹ صفحه فارسی ورد قابل ویرایش با فرمت doc به همراه اصل مقاله انگلیسی

 

دانلود ترجمه مقاله بررسی میزان روان کننده  در محصولات غذایی ها با دستگاه گاز کروماتوگرافی همراه با انتقال جرم و  شناسایی توده یون

 

 

  • عنوان فارسی :
  • بررسی میزان روان کننده  در محصولات غذایی ها با دستگاه گاز کروماتوگرافی همراه با انتقال جرم و  شناسایی توده یون
  • عنوان انگلیسی :
  • Determination of plasticisers in food by gas chromatography-mass spectrometry with ion-trap mass detection
  • تعداد صفحات فارسی : ۹ صفحه ورد قابل ویرایش
  • سطح ترجمه : متوسط
  • شناسه کالا : ara
  • دانلود رایگان مقاله انگلیسی : http://ofmas.ir/dlpaper/ara.pdf
  • دانلود ترجمه فارسی مقاله : بلافاصله پس از پرداخت آنلاین ۷۵۰۰ هزار تومان قادر به دانلود خواهید بود .

بخشی از ترجمه :

چکیده
در این مقاله یک روش برای تعیین روان کننده در غذا توسط گاز کروماتوگرافی طیف سنج جرمی با تشخیص توده یونی دام شرح داده شده است. روان کننده با روش استاندارد های داخلی با استفاده از دی ایزوبوتیل مورد استفاده قرار می گیرد . چهار نمونه از مواد غذایی انتخاب شده که با روان کننده های مختلف کار نمی کنند روان کننده مختلف در حدود ۰.۳ JLG / G مشخص شده اند . بهبود مواد غذایی با روان کننده در محدوده ۹۰ تا ۱۰۶٪ می باد . روش ارائه شده بهبود را نشان می دهد و خطی بودن بیش از یک محدوده غلظت گسترده می باشد . روش جدید برای تجزیه و تحلیل نمونه های واقعی استفاده شد و نتایج به دست آمده با استفاده از روش رقت ایزوتوپ به خوبی تثبیت شده است .

Abstract

In this paper a method for the determination of plasticisers in food by gas chromatography-mass spectrometry with ion-trap mass detection is described. The plasticisers were quantified by an internal standard addition method using diisobutyl phthalate as the internal standard. Four selected food samples were spiked with nine different plasticisers at about 0.3 microgram/g. The recoveries of the plasticisers were in the range of 90 to 106%. The proposed method shows an improvement in precision and exhibits good linearity over a wide concentration range. The new method was applied to the analysis of real samples and the results were found to agree with those obtained using the well-established isotope dilution technique.

[divider] [/divider]

لطفاً به این نکات توجه فرمایید:

۱– تمام محصولات فروشگاه به صورت فایل دانلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ این محصول، همان لحظه قادر به دریافت محصول خواهید بود. این فرایند کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام میپذیرد.

۲- جهت پرداخت مبلغ این محصول شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ محصول را پرداخت نمایید.

پشتیبانی

[divider] [/divider]

دانلود ترجمه مقاله بررسی میزان روان کننده  در محصولات غذایی ها با دستگاه گاز کروماتوگرافی همراه با انتقال جرم و  شناسایی توده یون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *